dhz fleXwheels - gemak onder één dak

Wijzigingen m.b.t. 2019 (…klik om verder te lezen…)

 

Per 1 januari 2019 moet dhz fleXwheels, als gevolg van stijgende kosten van huisvesting, inzamelen bedrijfsafval, energievoorzieningen, jaarlijks geïndexeerde overige lasten etc. haar prijzen gaan aanpassen. Wij vinden het redelijk dat deze kostenstijging wordt gedeeld tussen dhz fleXwheels en haar gebruikers.

Om optimaal te profiteren van onze huidige tarieven, m.b.t. het huren van een hefbrug, werkplek of motorheftafel, bieden wij de 12 uren rittenkaarten aan tegen de huidige tarieven t/m 31 januari 2019! De rittenkaarten zijn 12 maanden geldig.

Dus grijp die kans op extra voordeel!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*