dhz fleXwheels - gemak onder één dak

Informatie corona virus COVID-19 en aangepaste openingstijden (..klik om alles te lezen..)

 

Voorzorgsmaatregelen corona virus (COVID-19) bij dhz fleXwheels 

dhz fleXwheels houdt de ontwikkelingen rond het corona virus nauwlettend in de gaten en volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze klanten/medewerkers heeft vanzelfsprekend de hoogste prioriteit. Naast de richtlijnen van de overheid heeft dhz fleXwheels de volgende aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen.

Dhz fleXwheels blijft voorlopig open. Uiteraard heeft de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om deze reden hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen genomen:

– Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het corona virus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over corona.

– Medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij wassen en/of ontsmetten regelmatig hun handen.

– Wij geven de voorkeur aan pinbetaling. Wij reinigen het pinapparaat meerdere keren per dag.

– Bij contante betaling graag het geld op de balie neerleggen, waarna onze medewerker dit kan pakken, om direct contact te vermijden.

– Ben je verkouden of hoest je? Dan willen we je vragen je bezoek aan ons uit te stellen, zodat de gezondheid van onze klanten en medewerkers niet in gevaar     gebracht wordt.

– Onderdelen zijn minder frequent leverbaar. Onze toeleveranciers rijden een aangepaste bezorgdienst. Wij kunnen overigens tot op heden alle onderdelen normaal   leveren.

Extra toegevoegde maatregelen:

– Klanten wordt gevraagd om minstens 1,5 meter afstand te houden van elkaar en de medewerkers.

– Wij zien erop toe dat er niet te veel mensen tegelijk in de garage aanwezig zijn.

– Wij vragen de klanten om alleen of maximaal met zijn tweeën naar de garage te komen.

Services:

U kunt gewoon bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en brugverhuur

APK’s worden nog steeds gedaan zolang de RDW haar keurmeesters en steekproef controleurs nog landelijk inzet.

Actuele informatie over COVID-19 is te vinden op de site van het RIVM: http://rivm.nl

 

Aangepaste openingstijden per 22 april 2020 tijdens corona crisis:

Helaas wordt ook dhz fleXwheels geconfronteerd met lagere bezoekersaantallen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om onze openingstijden hierop af te stemmen. Dagelijks zijn wij geopend van 09:00 uur tot 16:00 uur. Mocht je in de avonduren willen “sleutelen” dan kan dit enkel op dinsdag en donderdag. Dit moet via ons reserveringssysteem, of telefonisch, 24 uur van te voren bij ons kenbaar worden gemaakt. Dit om te voorkomen dat je voor een “dichte deur” staat. Helaas is het niet mogelijk om voor deze tijdelijke maatregelen ons elektronische reserveringssysteem aan te passen. Buiten voornoemde openingstijden is het dus mogelijk om via ons reserveringssysteem te reserveren, gelieve hier rekening mee te houden! Zodra er zich wijzigingen voordoen in onze openingstijden zullen wij dit direct communiceren via onze website.

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*